Wie zijn wij?

Over Ons

Wij zijn twee neven die het hele internet afstruinen om de beste vakantiebestemmingen voor jou op een rijtje te zetten. Van zon vakantie in verre oorden tot aan een bungalowvakantie in de Achterhoek. Zowel pakketreizen, stedentrips als weekendjes weg alles komt aan bod. Wij selecteren de voordelige vakanties , zodat jij goedkoper op vakantie kan en daardoor misschien wel meer dan een of twee keer per jaar op vakantie kan. Daarbij werken wij uitsluitend samen met betrouwbare partners en promoten wij enkele aanbiedingen die wijzelf ook zouden boeken. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal te pakken hebt.

1001 Vakanties

1001Vakanties is een samenwerking tussen twee neven die de handen ineen hebben geslagen en samen met partners een website hebben opgebouwd met de leukste en beste vakantieaanbiedingen. Wij zijn vooralsnog alleen actief in Nederland en België. Op deze website doen wij suggesties voor  zeer mooie en fantastische verre reizen.

U vindt bij ons de beste en waanzinnig mooie verre reizen Wij gaan altijd voor de de mooiste en fantastische reizen. Reizen die u maar één keer van uw leven meemaakt.